Події
11 квітня 2017
Беззаконня на одеському авіаційному заводі. Прокуратура проводить обшуки
Вилучене направлено на експертизу.
news-image

Правоохоронці проводять обшуки на державному підприємстві «Одеський авіаційний завод». Як повідомили УНІАН у прес-службі прокуратури Одеської області, наразі перевіряється версія про розтрату майна і коштів Одеським авіаційним заводом.

«Слідчі прокуратури Одеської області розслідують кримінальне провадження за ч. 5 ст. 191 КК України (привласнення, розтрата, заволодіння майном)», - повідомили в прес-службі.

 У зв'язку з цим, на підставі постанови суду слідчі прокуратури спільно з працівниками Управління СБУ в області проводять обшуки.

За даними представника громадської організації «Люстраційна комісія Одеської області», який був присутній при проведенні слідчих дій, правоохоронці виявили в кабінеті одного із керівників підприємства вогнепальну зброю – пістолет Марголіна, патрони до нього і глушник.

Сам керівник заперечує, що зброя належить йому. Вилучене направлено на експертизу. Слідчі дії тривають. Довідка УНІАН. Одеський авіаційний завод - державне підприємство військово-промислового комплексу України.

Здійснює модернізацію, ремонт і технічне обслуговування авіатехніки. Входить до переліку підприємств, що мають стратегічне значення для економіки і безпеки країни.

Читайте також: У Дніпропетровську затримали двох поліцейських, які обікрали злочинців
Читайте також: Президент України затвердив зміни до Кримінально-процесуального кодексу України