Україна
11 квітня 2017
Новий глава Національної суспільної телекомпанії розповів про майбутні реформи
Потрібно також оновити «картинку», щоб глядачу було приємно дивитися.
news-image

Про це розповів новий голова Національної суспільної телекомпанії Зураб Аласанія в ефірі програми "Лівий берег з Сонею Кошкіною". 

Інформує «Є!», з посиланням на 24tv.ua.

"Всі цифри вже прописані, але не деталізований весь план. Я точно розумію що держава мені не додасть грошей. З ними все зрозуміло. Тобто є лише внутрішній резерв. Компанію можна оптимізувати. Я маю на увазі зайве майно та надто велику кількість працівників. Не стоїть завдання, аби просто скоротити персонал, а радше оновити його. Цього б не вийшло зробити в державній компанії. А от в якості акціонерного товариства – є хороші юристи й так далі. Але необхідно дати людям можливість перевчитись. І, я певен, більшість працівник не захочуть цього: вони надто звикли до того, що вони роблять", – розповів він.

Окрім того, потрібно також оновити "картинку", щоб глядачу було приємно дивитися.

Зарплата вже зараз виросла: 6600 ми заклали в бюджет. Ну і картинка. Як не дивно, але це дуже важливо. В нас є багато застарілої техніки. Глядач цього не сформує, але він бачить, мовляв, як таке взагалі можна дивитися? Не говорячи вже за зміст. Також, зменшувати кількість телерадіокомпаній, звести їх до кількості 8-9 штук, – додав Аласанія.
Читайте також: Підозрюваний у нападі в Стокгольмі зізнався в скоєнні теракту, – адвокат
Читайте також: 4000 гривень - це зарплата, несумісна з життям, - Вадим Рабінович