Резонанс
8 січня 2015
Співачка Наталія Валевська закликала прибрати зі сцени червоно-чорний прапор (відео)
В інтернет-мережі «YouTube» виклали запис виступу Валевської у Верховині на Івано-Франківщині, в ході якого вона назвала червоно-чорний стяг «прапором політичного угрупування УПА» й попросила зняти його зі сцени.
news-image

У мережі з’явилось відео перед початком концерту Наталії Валевської у смт. Верховині Івано-Франківської області, про це пише Є | Єдність.інфо з посиланням на «Щоденний Львів».

Перед виступом співачка, яку напередодні звинувачували у співпраці з «Партією регіонів», проводить бесіду із глядачами: вона говорить про повагу до України та любов… а згодом ставить питання зняти зі сцени червоно-чорний прапор, оскільки він є політичним.

На це верховинці відповідають відмовою, і співачка йде за куліси. У залі чутно гул невдоволених, адже столична гостя проявила неповагу до прапору УПА, який традиційно майорить на більшості серйозних заходів верховинщини та інших районів Прикарпаття. 

Нагадаємо, кілька днів тому Валевській не дали виступити в патріотичному Моршині через її співпрацю з партією Януковича та виступи на Антимайдані.

Про це повідомив бізнесмен Тимофій Нагорний на своїй сторінці в Facebook.

Нагорний написав, що приїхав з Наталією Валевською в Моршин, щоб підтримати її на концерті, але місцеві жителі не захотіли слухати виступ артистки і зірвали його.

«3 січня в Моршин я приїхав підтримати Наталю Валевську, яку звинувачували в тому, чого вона не робила, погрожували фізичною розправою... Глибоко впевнений, що напередодні Різдва Христового потрібно прощати своїх кривдників. Бог суддя тим, хто в Різдвяний піст організував цей несанкціонований мітинг і зірвав концерт популярної артистки. Нам всім потрібно об’єднаються у цей складний час і знаходити в собі сили захищати слабких!», – написав Нагорний.

Дивіться відео з 5:10 хв.