Події
13 квітня 2017
Під Києвом пасажири влаштували блокаду місцевим електричкам (відео)
Баришівка розташована за 80 кілометрів від Києва.
news-image

У середу зранку потяги, які рушили до Києва, зупинилися біля Баришівки. Вісім пасажирських та товарних потягів на 2,5 години затрималися через те, що місцеві мешканці перекрили колію. Усе тому, що не влізли в електричку.

Інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

Баришівка розташована за 80 кілометрів від Києва, тож значна частина дорослого населення щоранку їздить до столиці на роботу електричками.

У пікові години їх три, а оскільки станція транзитна, вагони часто приїжджають уже заповненими, поміститися місцевим і так не просто, а ще більше ситуація ускладнилася тоді, коли замість восьми вагонів почали приїжджати лише шість.

У пасажирів увірвався терпець, вони просто вийшли на колію і відмовилися пропускати будь-який поїзд. На станції на 2,5 години застрягли вісім товарних та пасажирських потягів.

На залізниці пояснюють, що така ситуація трапилися через те, що пасажири не купують квитків. Наприклад, пільгових квитків сьогодні у Баришівці купили 53, а повних квитки - 24. Такі цифри дозволяють Південно-західній залізниці скоротити кількість вагонів, бо цифри кажуть, що на них попиту немає.

"Люди вважають, що вони можуть проїхатися в електричці безкоштовно, на жаль, вони не купують квитки. Ми не бачимо, що треба поставити вагони", - розповідає речник залізниці Анна Малієнко.

 

Читайте також: Північна Корея погрожує застосувати зброю проти ударної групи ВМС США
Читайте також: В Україні щодня видається від 9 до 12 тисяч біометричних паспортів - Бурбак