Спорт
9 січня 2015
Бостон конкуруватиме з Києвом за Олімпіаду-2024
Наразі визначено вже 8 міст, що беруть участь у конкурсі на право проведення Олімпіади
news-image

Олімпійський комітет США офіційно визначив Бостон містом-кандидатом від Сполучених Штатів, яке боротиметься за право приймати Олімпійські та Паралімпійські літні ігри в 2024 році.

Привітальну заяву з цього приводу поширила в четвер прес-служба Білого дому, передає Є | Єдність.інфо із посиланням на Укрінформ.

"Президент і перша леді надсилають свої привітання в місто Бостон у зв'язку з його номінацією Олімпійським комітетом США на прийняття Олімпійських та Паралімпійських ігор у 2024 році. Місто навчило всіх нас, що означає бути сильними, як Бостон", - наголошується в заяві.

При цьому зазначається, що глава держави і його дружина "надзвичайно пишаються" цим досягненням та мають тверду надію на перемогу США у конкурсі на право організовувати цю значну подію.

"Ми сподіваємося привітати спортсменів з усього світу на змаганнях у Бостоні в 2024 році", - зазначається в документі.

Таким чином, Бостон братиме участь у конкурсі на право проведення Олімпіади, зокрема, з таким містами, як Берлін (ФРН), Йоганнесбург (ПАР), Київ (Україна), Мельбурн (Австралія), Найробі (Кенія), Санкт-Петербург (РФ), Стамбул (Туреччина).