Події
17 квітня 2017
На Хмельниччині київському підприємцю прикріпили до автомобіля гранату
15 квітня після обіду до Старокостянтинівського відділу поліції звернувся 47-річний житель Києва.
news-image

Вибухотехніки на Хмельниччині обстежили автомобіль і вилучили предмет, схожий на ручну гранату. Відкрито кримінальне провадження за статтею, що передбачає покарання за умисне вбивство.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції, інформує «Є!», з посиланням на ukrinform.ua 

"15 квітня після обіду до Старокостянтинівського відділу поліції звернувся 47-річний житель Києва. Чоловік повідомив про підозрілий предмет, прив'язаний до вихлопної труби автомобіля «Фольксваген Туарег». “ Громадянин, який займається підприємництвом у столиці, приїхав на Великдень до сестри у Старокостянтинів. Припаркувавшись, він звернув увагу на підозрілий предмет, прикріплений до днища автомобіля. Виявлена річ була закріплена за допомогою мотузки, скотчу та будівельних пластикових хомутиків. Зовні вона дуже нагадує боєприпас", - йдеться у повідомленні.

На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група і фахівці вибухотехнічної служби. Вибухотехніки обстежили транспортний засіб та вилучили металевий предмет, схожий на ручну бойову гранату РГД-5.

Зараз вилучений предмет направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України у Хмельницькій області.

Відкрито кримінальне провадження за п. 5 ч. 2 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Проводиться розслідування.

Читайте також: Перестрілка у нічному клубі в штаті Огайо: 9 постраждалих