Суспільство
17 квітня 2017
У США злочинець транслював вбивство через Facebook
Вбивця позбавив життя 74-річного чоловіка, транслюючи вбивство в прямому ефірі через Facebook.
news-image

Поліція міста Клівленд (штат Огайо) розшукує чоловіка, який, як заявляють правоохоронні органи, вбив людину, транслюючи вбивство в прямому ефірі через Facebook. Про це повідомили представники міського поліцейського управління, передає «Є!»

Представники Facebook виступили із заявою з приводу скоєнного вбивства. У поширеному повідомленні компанія назвала подію "жахливим злочином".

"Це жахливий злочин, і ми не дозволяємо розміщення такого роду контенту на Facebook", - відзначили представники соцмережі.
"Ми посилено працюємо над тим, щоб підтримувати в Facebook безпечне середовище, і знаходимося в контакті з правоохоронними органами в надзвичайних ситуаціях, коли існують прямі погрози фізичної безпеки", - йдеться в повідомленні.

За даними влади, підозрюваного звуть Стів Стівенс. Його жертвою став 74-річний житель Клівленда Роберт Гудвін. Як вважають правоохоронні органи, Стівенс не був з ним знайомий.

Збережене відео вбивства, розміщене Стивенсом на його сторінці в Facebook, було видалено через приблизно три години після публікації.

Як відзначають в поліції, чоловік також заявив через соцмережу, що "зробив безліч інших вбивств", проте правоохоронні органи не можуть підтвердити ці твердження.

Мер Клівленда Френк Джексон виступив зі зверненням, закликавши чоловіка здатися і більше "не завдавати нікому шкоди".

Влада поширили прикмети підозрюваного, підкреслюючи, що Стівенс вкрай небезпечний і, швидше за все, озброєний. За наявними даними, він переміщається на автомобілі. Поліція просить місцевих жителів зберігати пильність.

Читайте також: Три міжнародні індійські аеропорти приведені в стан тривоги