Україна
17 квітня 2017
Погода на тиждень: очікуються заморозки до -3°
Українців попереджають про заморозки.
news-image

В Україні цього тижня очікуються заморозки до -3 градусів. Про це повідомляє Укргідрометцентр, передає «Є!» 

Уночі 17 квітня в західних, більшості північних, Київській і Вінницькій областях на поверхні ґрунту та місцями в повітрі заморозки 0-5°".

Уночі 18 квітня очікується до -1 градуса в центрі та на заході країни, вдень повітря прогріється до +7 градусів і до 12 тепла в деяких західних областях.   На сході буде трохи тепліше: вдень 12...14 тепла, вночі 5...7 градусів вище нуля. У центральних областях 3...6 тепла вдень, і приблизно така ж температура буде вночі.  

У середу, 19 квітня, по всій країні від 3 до 7 тепла вдень і 1...-1 градуса вночі. Найтепліше буде на Закарпатті та на півдні країни - удень +7...+9 тепла, вночі - заморозки. Майже по всій території країни очікуються дощі.  

20 квітня похолодає ще сильніше. За даними метеорологів, по всій країні очікуються дощі, періодично з мокрим снігом. Нічна температура знизиться до 3 градусів морозу, денна підніметься максимум до 8 тепла.   

Така ж погода збережеться і в п'ятницю. Уночі до 3 градусів морозу, вдень до 7 градусів тепла. На заході переважно без опадів, на решті території країни - дощі зі снігом.