Латвійська авіакомпанія AirBaltic визнана самим пунктуальним авіаперевізником у світі
Це означає, що більше дев'яти з десяти рейсів латвійської національної авіакомпанії прибувають вчасно
news-image

Латвійська національна авіакомпанія AirBaltic визнана самим пунктуальним авіаперевізником у світі. Про це свідчать оприлюднені дані світового лідера у сфері авіаційної інформації - компанії OAG, яка склала список кращих авіакомпаній після аналізу 43,5 млн польотів, пише Є | Єдність.інфо із посиланням на ТАСС.

Як повідомляє прес-служба авіакомпанії, відповідно до аналізу OAG, AirBaltic досяг 94,9% пунктуальності польотів, що пов'язують Ригу з місцями призначення в Європі, на Близькому Сході, а також у Росії та СНД.

Це означає, що більше дев'яти з десяти рейсів латвійської національної авіакомпанії прибувають вчасно. У глобальному рейтингу за AirBaltic слідують Hawaiian Airlines, Аustrian Аirlines, Iberia і Norwegian Air Shuttle.

"Наші клієнти можуть покластися на послідовне пунктуальне обслуговування. Команда AirBaltic дуже пишається досягнутим результатом", - відзначає виконавчий директор авіакомпанії Мартін Гаусс.

"Враховуючи більш ніж вісімдесятирічний досвід в узагальненні даних про польоти, OAG найкраще позиціонується для подачі найбільш достовірних показників і даних про пунктуальність. Латвійська авіакомпанія AirBaltic перевершила інші з показником в 94,9%, що набагато вище середніх", - підкреслює, зі свого боку, виконавчий віце-президент OAG Джон Грант.