Війна
18 квітня 2017
ЗСУ провели навчання з бойовою стрільбою із зеніток на сході країни (фото)
Усі бойові розрахунки продемонстрували професіоналізм.
news-image

На сході України пройшли тактико-спеціальні заняття з бойовою стрільбою із зенітних установок ЗУ-23-2 та ЗКУ-1, а також великокаліберних кулеметів ДШК. Про це повідомляє прес-служба Генерального штабу Збройних сил України у Facebook з посиланням на прес-центр Повітряного командування "Схід", інформує «Є!» з посиланням на УНІАН.

"У Повітряному командуванні "Схід" пройшли тактико-спеціальні заняття з бойовою стрільбою із штатними (позаштатними зведеними) обслугами підпорядкованих військових частин, зенітними установками ЗУ-23-2 та ЗКУ-1, а також великокаліберними кулеметами ДШК", - йдеться у повідомленні.
"Програма була досить насиченою, а підготовка - динамічною. За цей короткий час цілком освоїв зенітну установку ЗУ-23-2. Звичайно, досвід зайвим не буває. Тому треба буде продовжити навчання військової справи безпосередньо у штатному підрозділі", - сказав командир зенітної установки окремої радіолокаційної роти, що на Луганщині, старший солдат служби за контрактом Дмитро Чега.

За словами заступника командира Повітряного командування "Схід" з бойової підготовки полковника Андрія Бережного, всі бойові розрахунки продемонстрували професіоналізм, належний рівень практичних навичок у володінні штатним озброєнням і воєнною технікою.

Читайте також:Для виїзду із території «ЛНР/ДНР» чоловікам потрібно мати довідку із «військомату», - розвідка