Події
19 квітня 2017
У Дніпрі та на Харківщині тимчасово обмежили рух транспорту через сніг
Такі заходи щодо в'їзду вантажного транспорту будуть діяти на час виконання робіт з ліквідації наслідків погодніх умов.
news-image

У зв'язку з погіршенням погодних умов на території міста Дніпро запровадили тимчасове обмеження на рух вантажних транспортних засобів, повідомили в прес-службі управління безпеки дорожнього руху Департаменту превентивної діяльності Національної поліції України у середу, 19 квітня, пише «Є!» з посиланням на Тиждень.

"З метою забезпечення належної роботи снігоприбиральної техніки з 7:00 ранку тимчасово обмежено в'їзд вантажних автомобілів у місто Дніпро", - йдеться у повідомленні.

Окрім того, в Харківській області буде діяти обмеження руху на спусках.

"На території Харківської області періодично притримується рух транспортних засобів на ділянках спусків, підйомів для подолання наслідків стихії", - повідомили в поліції.

Наголошується, що тимчасове обмеження на в'їзд вантажного транспорту буде діяти на час виконання робіт з ліквідації наслідків негоди.

Крім того, в зв'язку з погодними умовами Національної поліції радить по можливості утриматися від поїздок на власних автомобілях і користуватися послугами громадського транспорту.

За даними, на території Херсонської, Полтавської, Запорізької областей дорожнє покриття місцями засніжене.

Нагадаємо, поліція просить водіїв утриматися від поїздок на власному транспорті. За даними Укргідрометцентру, 19-22 квітня у зв'язку з вторгненням арктичного повітря очікується погіршення погодніх умов.

Читайте також:Дніпро вночі накрила заметіль, закривають школи (фото)