Суспільство
20 квітня 2017
В «ЛНР» побачили в листі калини на комірах українських поліцейських «шлях третього рейху»
Письменнику із "ЛНР" маряться нацистські символи.
news-image

Керівництво України крок за кроком повторює шлях нацистської Німеччини, впроваджуючи в силових структурах язичницькі символи. Про це заявив глава спілки письменників "ЛНР" Гліб Бобров, передає «Є!» із посиланням на сепаратистські ЗМІ.

Так він прокоментував внесення Кабінетом міністрів України змін до опису зразків форми одягу вищих чинів МВС країни. Нагадаємо, згідно з постановою Кабінету Міністрів України, кітелі вищого складу поліції прикрашатиме вишивка листя калини з трьома ягодами в куточках комірця.

"Взявши за державотворчий базис ідеологію українського націоналізму, Україна неминуче, крок за кроком повторює шлях ще однієї націонал-соціалістської держави - нацистської Німеччини. І в цьому процесі найбільш очевидним і помітним симптомом служить послідовна заміна християнської або традиційної світської символіки язичницькими символами", - упевнений Бобров.
"І тут символізм калини - лише чергова ланка нескінченного ланцюга підмін", - зазначив він.
"Щоб далеко не ходити за прикладами, згадайте той же гранично відвертий Вольфсангель ("вовчий гак "- рунічний символ) на офіційному шевроні " Азова ". Наслідки такої зради для суспільства в цілому і пересічних громадян зокрема завжди жахливі. Однак, як відомо, історія ніколи нікого й нічому не вчить", - розмірковує письменник.
Читайте також: У МЗС Росії порадили слова Олега Скрипки про гетто зробити девізом «Євробачення»
Читайте також: З'явилося офіційне промо Всесвітнього дня вишиванки (відео)
Читайте також: «Поки на Червоній площі тіло Леніна, прориву не буде» - депутати Держдуми замислилися про перепоховання Леніна