Суспільство
21 квітня 2017
В Італії колишня королева краси, яку облив кислотою екс-бойфренд, показала своє обличчя країні (фото)
Смілива дівчина погодилася стати гостею на передачі "Maurizio Costanzo Show" і показати телеглядачам, що зробив з її красивим обличчям чоловік, який присягався їй у коханні.
news-image

Джессіка Нотаро, в минулому  - фіналістка конкурсу краси "Міс Романья", що наразі знівечена кислотою, знайшла в собі мужність, щоб вперше показати своє обличчя публіці, передає «Є!»

28-річна дівчина взяла участь в шоу Мауріціо Костанцо, щоб розповісти свою історію і застерегти всіх дівчат від подібного розвитку подій.

На початку програми дівчина з'явилася в студії в хустці, однак, незважаючи на дозвіл ведучого залишитися з прихованим обличчям, прийняла рішення зняти його.

Історія Джесіки схожа на історії багатьох жінок, які зазнали агресії з боку "люблячих" чоловіків.

"Це була велика історія любові. Він попросив моєї руки, і я погодилася.

Ми з мамою навіть їздили в Кабо-Верде (звідки родом екс-наречений дівчини і нападник Едсон Таварес), щоб познайомитися з сім'єю Едсона. Нас зустріли дуже тепло...

Однак через деякий час мій хлопець став дуже ревнивий і нерідко виявляв до мене неповагу, ображав і в пориві навіть міг дати ляпас ", - розповідає дівчина.

У цей момент Джессіка зрозуміла, що краще відкласти шлюб. Вона дійсно сподівалася, що Едсон змириться і прийме її рішення, врешті-решт, він красивий і успішний чоловік, якому не важко буде знайти собі іншу дівчину.

Однак все пішло не так, як передбачала Джессіка. Через вісім місяців, 10 січня 2017 року, Едсон підстеріг її біля будинку в Ріміні і вилив кислоту дівчині в обличчя.

Джессіка після агресії пережила три очних операції, дві операції на м'язах обличчя і незліченну кількість косметичних втручань, які, проте, не змогли повернути їй колишню красу.

Варто відзначити, що Джессіка не була повністю спокійна після розриву з Едсоном, і навіть зверталася в поліцію з проханням охорони за місяць до нападу. Але слідчі, які говорили з хлопцем, відмовили їй, мотивувавши тим, що побоювань бути не може.