Київ
21 квітня 2017
Гурт Onuka виступить у фіналі Євробачення-2017
Імена виконавців, які виступатимуть в перервах між виступами конкурсантів, завжди майже до останнього тримаються в секреті, щоб це було сюрпризом для публіки.
news-image

Як відомо, під час півфіналів та фіналу Євробачення продюсери зазвичай планують кілька так званих інтервал-актів.

Про це повідомляє «Є!» з посиланням на VIVA.

Імена виконавців, які виступатимуть в перервах між виступами конкурсантів, завжди майже до останнього тримаються в секреті, щоб це було сюрпризом для публіки. Але завісу таємниці нарешті відкрито - є перше ім'я!

Група Onuka - це оригінальне звучання українських інструментів в неповторній електронної аранжуванні. В їх стилі з'єдналися лаконічність електронної музики і ліричне звучання традиційних українських інструментів - флейти, бандури, трембіти.

Група була створена в 2013 році і майже відразу вона стала відомою не тільки в Україні, а й за кордоном. Для Євробачення музиканти підготують спеціальний номер, де все буде новим - аранжування, технічні рішення, костюми. Продюсери впевнені, що глядачі Європи і України будуть в захваті.

Також під час фіналу пісенного конкурсу виступить переможниця Євробачення-2016 українська співачка Джамала. Вона виконає пісню «1944», з якою зайняла перше місце в минулому році в Стокгольмі, і абсолютно нову композицію. Тому сюрпризів на Євробаченні-2017 буде багато.

Читайте також:В Києві вручено Національну кінопремію «Золота дзиґа»

Читайте також:30 квітня у Києві відбудеться відкриття фан-зони «Євробачення»