Війна
21 квітня 2017
Ворог 21 раз обстріляв українських бійців. По Мар'їнці гатив із танків та мінометів, - штаб АТО
По опорних пунктах поруч населеного пункту Піски ворог вів вогонь з озброєння БМП.
news-image

Із початку доби російсько-терористичні підрозділи 21 раз обстріляли позиції українських військ. Один військовий отримав поранення. Про це повідомили в прес-центрі штабу АТО.

Інформує «Є!», з посиланням на tyzhden.ua.

«На Приморському напрямку противник вогнем мінометів калібру 120-мм накривав захисників Новотроїцького. По оборонцях Мар’їнки застосовував танки, 82-міліметрові міномети, автоматичні гранатомети та великокаліберні кулемети. З протитанкових гранатометів та кулеметів великих калібрів бив по опорних пунктах в районі Водяного та Лебединського. З автоматичних гранатометів вів вогонь по позиціях у районі населеного пункту Гнутове. Зі стрілецької зброї обстріляв морських піхотинців поруч Широкиного. Поблизу Мар’їнки та Лебединського активізувались ворожі снайпери», - йдеться у повідомленні.
«На Донецькому напрямку позиції у районі Троїцького ворог обстріляв з 120-міліметрових мінометів, автоматичних гранатометів та кулеметів великого калібру. По опорних пунктах поруч населеного пункту Піски ворог вів вогонь з озброєння БМП, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів. З підствольних гранатометів та кулеметів великого калібру противник гатив по оборонцях Зайцевого, а з протитанкових гранатометів – по захисниках Авдіївки», - додали в штабі.
Читайте також: Волонтери Євромайдан SOS вивісили банер в пам'ять про першого загиблого Героя України, депутата Рибака (фото)
Читайте також: Я зрозумів усе, як тільки підірвався: Як ветеран АТО позбувся обох ніг і почав життя заново (фото)