Київ
24 квітня 2017
Під час «Євробачення-2017» буде обмежено рух не тільки транспортних засобів, а й пішоходів
У столиці вносяться тимчасові обмеження руху транспортних засобів і пішоходів.
news-image

У рамках проведення пісенного конкурсу «Євробачення-2017» вносяться тимчасові обмеження руху транспортних засобів і пішоходів. Про це під час щотижневого брифінгу повідомив керівник апарату КМДА Володимир Бондаренко, передає «Є!» із посиланням на прес-службу КМДА.

«Із 24:00 25 квітня до 24:00 18 травня буде заборонено рух пішоходів на вул. Хрещатик (від вул. Богдана Хмельницького до вул. Прорізної нижньою частиною тротуару на непарній стороні вул. Хрещатик) та обмежено рух транспортних засобів у обох напрямках: на вул. Хрещатик (від вул. Богдана Хмельницького до вул. Михайлівської) та на вул. Прорізній (від вул. Пушкінської до вул. Хрещатик)», – зауважив Володимир Бондаренко.

Також із 24:00 30 квітня до 23:00 14 травня обмежать рух транспортних засобів і пішоходів на таких вулицях: вул. Микільсько-Слобідській у обох напрямках (від вул. Панельної до вул. Митрополита Андрея Шептицького); вул. Митрополита Андрея Шептицького (від вул. Микільсько-Слобідської до вул. Раїси Окіпної).

7 травня з 13:00 до 24:00 буде обмежено рух транспортних засобів у обох напрямках на вул. Михайла Грушевського (від Європейської площі до Паркової дороги).

Також буде тимчасово заборонено рух транспортних засобів та обмежено рух пішоходів у обох напрямках із 24:00 6 травня до 24:00 7 травня на вул. Михайла Грушевського (від Паркової дороги до вул. Івана Мазепи), а 7 травня з 13:00 до 24:00 обмежать рух транспортних засобів і пішоходів у обох напрямках: на Парковій дорозі (від Петрівської алеї до площі Андрія Первозванного); на Петрівській алеї (від Європейської площі до Паркової дороги).

Окрім цього, у рамках проведення церемонії відкриття пісенного конкурсу «Євробачення-2017» вносяться тимчасові обмеження руху в обох напрямках із 24:00 6 травня до 24:00 7 травня на вул. Інститутській (від вул. Ольгинської до пров. Кріпосного); на вул. Садовій (від вул. Інститутської до вул. Михайла Грушевського); на вул. Липській (від вул. Інститутської до вул. Михайла Грушевського); на вул. Шовковичній (від вул. Інститутської до вул. Михайла Грушевського).

Читайте також: У КМДА повідомили, що всі небезпечні газові заправки будуть демонтовані до кінця тижня
Читайте також: Віталій Кличко зустрівся із зоозахисниками з нагоди 20-ї річниці створення першого в Україні притулку для безпритульних тварин SOS
Читайте також: Віталій Кличко у Харкові взяв участь у відкритті «Прозорих офісів»