Користувачі Gmail отримають доступ до «сортування» листів і інших можливостей Windows 10
Новими стануть функції, які раніше були ексклюзивні для власників акаунтів Outlook.com і передплатників Office 365.
news-image

Microsoft почала додавати в стандартні програми «Пошта» та «Календар» для Windows 10 функції, які виявляться корисними власникам акаунтів Gmail. Протягом наступних кількох тижнів поліпшені додатки стануть доступні учасникам інсайдерської програми Windows, а потім - і всім іншим користувачам операційної системи.

Інформує «Є!», з посиланням на facenews.ua.

Сама по собі підтримка Gmail в «Пошті» і «Календарі» не нова. Новими стануть функції, які раніше були ексклюзивні для власників акаунтів Outlook.com і передплатників Office 365.

Користувачі Gmail отримають доступ до можливості під назвою «Сортування пошти», яка дозволяє віддавати пріоритет певним листів. Функція розділяє папку «Вхідні» на дві вкладки: «Відсортовані» і «Інші». Можливість спочатку була додана в Outlook, а потім - в стандартний додаток «Пошта» для Windows 10.

Також користувачі Gmail зможуть «з легкістю відстежувати подорожі і поштові відправлення і робити електронні листи більш корисними, що допоможе стежити за улюбленими спортивними подіями, швидше здійснювати пошук і так далі».

Тим, хто захоче скористатися новими можливостями, доведеться дозволити Microsoft «синхронізувати копію вашої пошти, календаря та контактів з Microsoft Cloud».

У лютому редмондской гігант заявив, що після того як картки з сумарною інформацією з подорожей і посилок з'являться в Outlook, він також додасть їх в «Пошту» і «Календар». Тоді Microsoft відзначила, що ті, хто користується не Office 365 і Outlook.com, а чимось іншим, в майбутньому теж отримають доступ до нововведень. Нарешті, на початку березня компанія пообіцяла додати поліпшення в Outlook для macOS і надати їх користувачам Gmail.

Читайте також: У Києві жінка годину лежала непритомна і ніхто із перехожих не підійшов