Україна
25 квітня 2017
У Києві на Хрещатику запустять пряму трансляцію Євробачення-2017
Директор департаменту КМДА з питань культури Діана Попова повідомила, що до конкурсу в Києві буде відкрито 5 фан-зон.
news-image

Влада Києва планує організувати пряму трансляцію Євробачення-2017 на Хрещатику. Про це повідомив у вівторок на брифінгу в "Українському кризовому медіа-центрі" івент-керівник конкурсу Кирило Воронін, пише «Є!» з посиланням на 112 телеканал.

"У "Євромістечку" у нас буде проходити пряма трансляція червоної доріжки і конкурсу", - сказав він.

Директор департаменту КМДА з питань культури Діана Попова повідомила, що до конкурсу в Києві буде відкрито 5 фан-зон.

Так, найбільша з них знаходиться на Софійській площі. Друга локація - на Контрактовій площі, де пройде фестиваль Made in Ukraine. А на Поштовій площі представлять ретроспективу всіх виконавців Євробачення.

Також заплановано фестиваль музичних мотивів з французьким канканом і італійською оперою на Троїцькій площі. І п'ята локація буде розташовуватися в музеї "Київська фортеця".

Діана Попова додала, що в столиці пройде ярмарок мистецтва Art Kyiv Week та Face of art, в якому візьмуть участь 5 музеїв і 12 галерей. Крім цього, вперше відбудеться фестиваль Kyiv Light Fest, який пройде на Михайлівській, Контрактовій та Поштовій площах.

Нагадаємо, Євробачення-2017 відбудеться в Києві у травні. Фінал пісенного конкурсу заплановано на 13 травня. Україну представлятиме рок-група О. Torvald, яка виступатиме одразу у фіналі конкурсу, минаючи півфінальну стадію. Музиканти вийдуть на сцену під номером 22.

Читайте також:Викладемося на всі 200%: Лідер O.Torvald розповів, яке місце гурт розраховує зайняти на Євробаченні