Суспільство
25 квітня 2017
Російський репер, який виступав в анексованому Криму, дасть концерт у Києві
Російський виконавець не приховує, що був в Криму - дані про його концерт на півострові є у відкритому доступі у соціальних мережах.
news-image

Російський репер Василь Вакуленко, він же Баста, у червні запланував концерт у Києві. І це попри те, що в 2015-му артист виступав на території анексованого Криму.

Про те, що Басті не заборонений в'їзд на територію України, підтвердили в СБУ, повідомляє «Є!» з посиланням на Таблоїд.

"Станом на 20 квітня 2017 року рішення про заборону на в'їзд в Україну вказаної вами персони Службою безпеки України не приймалося", - йдеться у відповіді на запит журналістів.

Цікаво, що сам Баста не приховує, що був в Криму - дані про його концерт на півострові є у відкритому доступі у соціальних мережах.

До слова, нещодавно Баста разом із співаком Андрієм Запорожцем, він же SunSay, та низкою російських артистів, які підтримують окупацію Криму та бойовиків на Донбасі, заспівали про діточок.

Нагадаємо, через концерти в анексованому Криму СБУ вже заборонила в'їзд в Україну таким російським артистам, як Валерія, Наталка Корольова, Лоліта тощо. Спів на території півстрову також завадив росіянці Юлії Самойловій виступити на цьогорічному "Євробаченні".