Актори «Гри престолів» отримають найбільші гонорари в історії ТБ
Виконавці головних ролей в культовому серіалі будуть отримувати по $ 2,56 млн за кожну серію.
news-image

Виконавці головних ролей в популярному американському серіалі "Гра престолів" (Game of Thrones) стануть найбільш високооплачуваними акторами в історії телебачення. Про це повідомила британська газета Daily Express, передає «Є!»

Так, згідно з умовами нових контрактів, Емілія Кларк (Дейнеріс Таргаріен), Кіт Герінґтон (Джон Сноу), Микола Костер-Вальдау (Джеймі Ланністеров), Пітер Дінклейдж (Тіріон Ланністер) і Лена Хіді (Серсея Ланністер) отримають по два млн фунтів ($ 2, 56 млн) за кожен епізод сьомого і восьмого сезонів серіалу. Угоди також передбачають додаткову винагороду за продаж прав на показ серіалу в інших країнах.

Новий сезон "Гри престолів", прем'єра якого запланована на 17 липня 2017 року, буде транслюватися більш ніж в 170 країнах світу.

Слідом за акторами "Гри престолів" за величиною гонорарів за один епізод йдуть зірки популярного американського серіалу "Теорія великого вибуху" (The Big Bang Theory) Джим Парсонс і Джонні Галекі. Згідно з рейтингом журналу Forbes, у 2016 році вони заробляли по $ 1 млн за серію.

Читайте також: Арку дружби народів до Євробачення перетворюють на веселку (фото)