Політика
25 квітня 2017
Країна повинна стимулювати розвиток і народжуваність, - Вадим Рабінович
Нардеп запевнив, що в разі приходу його партії до влади ситуація зміниться.
news-image

З метою розвитку країни уряд повинен стимулювати зростання народжуваності, а не урізати соціальні виплати для новонароджених. Таку думку в ефірі програми «Хто кому Рабінович» на телеканалі «112 Україна» висловив народний депутат, голова парламентського підкомітету з прав людини й лідер політичної партії «За життя» Вадим Рабінович, передає «Є!»

«Я не знаю, чому перше, що стали знижувати, це допомогу по догляду за дітьми. Кожна країна повинна стимулювати розвиток і народжуваність. Це ази державної економіки, навіть етики державної.

А у них - «Путін прийде», все треба на війну витратити. Тільки я не зрозумію, де ці літаки, де ці танки й де це все відбувається. Зате в офшорах скупчуються хороші гроші. Тільки кричать, що нам черговий траншик дали. Краще б дітям його роздали», - заявив депутат.

Він запевнив, що в разі приходу його партії до влади ситуація зміниться.

«Я не хочу псувати настрій собі і людям, але хочу вам одне сказати: в програмі партії« За життя », яку ми запропонували народу, тих «Ста кроках», які ми представили, це один з найважливіших пунктів - стимулювання народжуваності в країні», - підкреслив Вадим Рабінович.

Нагадаємо, на сьогодні соціальна виплата на народження дитини становить 860 грн щомісяця (виплачується протягом 36 місяців).

Читайте також: Порошенко та Лукашенко відвідають Чорнобильську АЕС
Читайте також: «Вони у мене бліді будуть!» - Ляшко обурений викликом до НАБУ
Читайте також: Обама запросив за промову на Уолл-стрит гонорар удвічі більший, ніж отримувала Гілларі Клінтон