Події
25 квітня 2017
На голову акціонерного товариства «Київміськбуд» був скоєний замах
Під час інциденту, який проходив безпосередньо на очах співробітників поліції, правоохоронці не зробили жодної спроби втрутитися.
news-image

У понеділок, 24 квітня, близько 22 години скоєно збройний напад на голову наглядової ради публічного акціонерного товариства "Холдингова компанія "Київміськбуд" Володимира Слончака, повідомляє компанія у вівторок, 25 квітня.

Інформує «Є!», з посиланням на 24tv.ua.

"При поверненні додому у місто Васильків, автомобіль марки "Мерседес" з державними номерами АІ 9400 АР спочатку переслідував, а потім почав блокувати рух машини Володимира Слончака. Під час руху невідомі відкрили вогонь по машині посадовця ПАТ "ХК "Київміськбуд". Щоб врятуватися від нападників, водій заїхав на територію Васильківського відділу поліції на вул. Покровський, 1. Зловмисників це не зупинило. Троє нападників вийшли з машини, почали стрілянину, а також застосували холодну зброю. В результаті конфлікту, Володимир Слончак отримав ножове поранення", – сказано в повідомленні.

За словами Слончака, під час інциденту, який проходив безпосередньо на очах співробітників поліції, правоохоронці не зробили жодної спроби втрутитися.

"Найбільше здивування і обурення у мене викликає бездіяльність поліції. Складалося враження, що поліцейські підіграють нападником. Врешті-решт вони втрутилися в конфлікт, але на моє глибоке переконання, не зробили абсолютно нічого для захисту наших з Віталієм життів ", – зазначив Слончак.

Як виявилося, один з нападників – житель міста Василькова – Руслан Діденко. Це вдалося встановити в ході фіксації документів зловмисника. Під час обшуку у чоловіка було вилучено вогнепальну зброю. Правоохоронці склали відповідний протокол. Правда, як зазначено в повідомленні "сьогодні зброї серед речових доказів – не виявилося. За дивним збігом вона зникла".

ВАТ "Холдингова компанія" Київміськбуд "закликає всі правоохоронні органи до швидкого, об'єктивного і неупередженого розслідування не тільки нападу, але і бездіяльності поліції".

Читайте також: Купівля нерухомості в столиці надійніше, ніж в передмісті, - ЗМІ
Читайте також: НАБУ допитувало Ляшко протягом 4 годин