Суспільство
27 квітня 2017
«Поєдинок закінчиться достроковою перемогою Володимира»: Віталій Кличко в Лондоні відвідав відкрите тренування брата (фото, відео)
Бій Володимира Кличка проти британця Ентоні Джошуа відбудеться 29 квітня на лондонській арені Уемблі.
news-image

Мер Києва Віталій Кличко, який перебуває з візитом у Лондоні, відвідав відкрите тренування брата Володимира, передає «Є!» із посиланням на прес-службу мера.
Вдень відбулася зустріч Кличка з міністром закордонних справ Великобританії Борисом Джонсоном, а ввечері він пішов підтримати брата на малу арену Уемблі, де відбулося відкрите тренування перед боєм Володимира з британцем Ентоні Джошуа.

"Володимир зараз на 100 відсотків сконцентрований на поєдинку. Ніхто не досконалий, у кожного є свої сильні і слабкі сторони. І слабкою стороною Володимира в минулому поєдинку стало те, що він просто втомився бути чемпіоном і не повністю сконцентрувався на поєдинку. Це вартувало йому перемоги, - сказав Кличко.
"Цього разу він знає, що дуже багато чого залежить від цього бою. Я ніколи не бачив брата таким сконцентрованим, настільки сфокусованим на поєдинку", - відзначив Віталій Кличко.


Він зазначив, що найголовніше - це досвід. А щодо витривалості і швидкості, сили і техніки та вибухових якостей - Володимира з Джошуа навіть порівнювати не можна.

"Володя буде домінувати. Я переконаний, що цей поєдинок закінчиться достроковою перемогою Володимира. І, думаю, він зробить все, щоб тут, в Лондоні, піднявся український прапор і прозвучав переможний український гімн", - наголосив Віталій Кличко.
Бій Володимира Кличка проти британця Ентоні Джошуа відбудеться 29 квітня на лондонській арені Уемблі.