Суспільство
28 квітня 2017
На Київщині затримано двох жінок, які накинулися з ножами на чоловіків
Чоловіки отримали ножові поранення грудної клітини.
news-image

22 та 24 квітня до чергової частини Білоцерківського відділу поліції надійшли повідомлення від лікарів Білоцерківської міської лікарні про те, що до їх лікарняного закладу доставлені чоловіки у стані алкогольного сп’яніння з проникаючими ножовими пораненнями грудної клітини, передає «Є!» із посиланням на поліцію Білої Церкви.

"Поліцейські встановили, що в першому випадку 40-річний місцевий житель отримав тілесне ушкодження, а саме ножове поранення грудної клітини за місцем проживання, під час сварки, що виникла в ході спільного розпиття спиртних напоїв із 29-річною знайомою.

Подібна ситуація трапилась 24 квітня з 54-річним жителем міста Біла Церква. Різниця лише в тому, що удар в грудну клітину ножем він отримав від власної дружини.

В стані алкогольного сп’яніння та з тілесним ушкодженням у вигляді ножового поранення грудини зліва чоловіка було доставлено до лікарні", - розповіли у поліції.

 

За даними фактами слідчими Білоцерківського відділу поліції відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Двом мешканкам Білої Церкви загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років. Досудове слідство триває.

Читайте також: «Сепаратист, який стріляв у нас і через якого я ледь не втратив ногу, потім знайшов мене у соцмережі» - старший сержант Сергій Козак
Читайте також: Підрив машини ОБСЄ в ОРЛО не був нещасним випадком – Хуг
Читайте також: Заява МВС України: Росія хоче оголосити Яценюка у міжнародний розшук за вбивства та «участь в озброєній банді»