На Харківщині ліквідовано підпільні підприємства по виробництву нафтопродуктів, які розповсюджували продукцію по всій території України
Проводяться заходи щодо встановлення каналів постачання сировини.
news-image

Співробітники податкової міліції ГУ УКРІНФОРМ в Харківській області спільно з представниками Харківського науково-дослідного експертного центру МВС України ліквідували два підпільних заводу з виробництва пального.

Інформує «Є!», з посиланням на Цензор.Нет.

“ У повідомленні зазначається: Заводи поставляли продукцію для мережі АЗС, що працюють під відомим брендом по всій території України.

В рамках розслідування кримінальної виробництва за ч.2 ст. 204 КК України в Харківській області виявлено два заводи по незаконному виробництву фракції бензинової і абсорбенту компонента дизельного палива з використанням обладнання, що забезпечує їх масове виробництво.

Надалі готова продукція перевозилася на нафтобази, які орендує одна з нафтових компаній, і реалізовувалася через мережу АЗС, що працюють під відомим брендом по всій території України.

На підставі постанов суду на зазначених заводах, двох нафтобазах і в офісному приміщенні проведені обшуки, за результатами яких вилучено 1168 тонн ПММ на суму майже 21, 5 мільйонів гривень, сировину для їх виготовлення, а також бухгалтерську документацію і електронні носії інформації. Проводяться заходи щодо встановлення каналів постачання сировини, а також готується клопотання до суду про арешт вилученого майна "

 

Читайте також: Латвієць визнав, що був снайпером на Донбасі та вбив понад 100 осіб
Читайте також: Поліцейські затримали сталкерів з України та Білорусі, які через соцмережі домовились відвідати ЧАЕС