Світ
2 травня 2017
В Іспанії почали виготовляти морозиво з пива
Поки «пивне» морозиво можна буде спробувати тільки в ресторанах «високої кухні».
news-image

Невелика іспанська пивоварна компанія Cervezas Enigma разом з виробником морозива AcaramHelados представили на традиційній гастрономічній виставці для гурманів (El Salón de Gourmets) свій спільний продукт, що на даний момент не має аналогів в Іспанії, передає «Є!»

Результатом роботи мадридських пивоварів і виробників морозива стало морозиво з пива під маркою Enigma Origen, яке зроблено виключно з натуральної сировини без використання будь-яких ароматизаторів, консервантів або смакових добавок.

При насиченому янтарному кольорі воно має присмак шоколаду, кави і карамелі, що притаманне для сортів крафтового пива, що випускають пивовари з Cervezas Enigma, а також класичний стійкий післясмак хмелю і солоду.

Поки «пивне» морозиво можна буде спробувати тільки в ресторанах «високої кухні», куди обидві компанії поставляють свою звичайну продукцію. В основному воно буде пропонуватися відвідувачам як десерт, хоча виробники стверджують, що їх винахід прекрасно поєднується і з другими стравами, включаючи м'ясні.

Читайте також: Зниклого біля берегів Шотландії серфера знайшли у більш ніж 20 кілометрах від берега
Читайте також: Житель Башкирії потонув на місці, де минулого року потонув його друг
Читайте також: В Італії померла жінка, якій належав рекорд багатодітності