«Євробачення-2017»: став відомий склад журі конкурсу від України
Журі на 50% впливає на результати пісенного змагання.
news-image

Організатори "Євробачення-2017" оприлюднили імена членів міжнародного журі від кожної країни-учасниці, передає «Є!» із посиланням на ТСН.

Так, цьогоріч від України оцінки конкурсантам виставлятимуть поет Юрій Рибчинський, призер конкурсу "Дитяче Євробачення-2013" Софія Тарасова, композитор і аранжувальник Сергій Грачов, продюсер Яна Прядко і радіоведучий Серж Гагарін.

Голос журі становить 50 відсотків від загального результату голосування в конкурсі. Таким чином журі на 50% впливають на результати пісенного змагання.

Традиційно, музичні судді зберуться разом, щоб подивитися другу генеральну репетицію, кожен із журі виставить оцінки в прямому ефірі на супутниковому телеканалі.

Кожен член журі повинен оцінити учасника, номер, вокал і пісню. Після їхнього голосування Європейський мовний союз отримає бали від журі.

Рейтинг журі, в поєднанні з телеголосуванням, буде оголошений спікерами із кожної країни у ніч фіналу в прямому ефірі. Цього року система голосування залишиться такою ж як була і минулого року. Тому журі та телеглядачі оголосять свої бали окремо одне від одного, щоб показати глядачам, хто як проголосував. Бали будуть визначені співвідношенням 50/50 від журі та телеглядачів.

Читайте також: Віталій Кличко: «До Дня Києва в столиці буде відкритий парк «Наталка» на Оболоні»
Читайте також: «Якщо Макрон пройде, тварини помруть!» - Бріджит Бардо закликала французів не голосувати за Макрона