Київ
3 травня 2017
До Євробачення поліція Києва змінила стиль форми
Близько 300 військовослужбовців 25 окремої бригади охорони громадського порядку Нацгвардії чергуватимуть у столиці.
news-image

Військовослужбовці Національної гвардії України, які забезпечуватимуть охорону громадського порядку під час проведення міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення-2017» в Києві, отримали форму одягу нового зразка темно-синього кольору.

Інформує «Є!», з посиланням на facenews.ua.

Як повідомляє в середу прес-служба Нацгвардії України, близько 300 військовослужбовців 25 окремої бригади охорони громадського порядку Нацгвардії, яка дислокується в Києві, вийдуть на вулиці столиці в новій формі.

«У рамках реформування Національної гвардії України і концептуальних змін ця форма була розроблена спеціально для частин Нацгвардії з охорони громадського порядку і дипломатичних представництв», - цитує прес-служба заступника командира цієї бригади - начальника тилу підполковника Василя Вакулюка.

Форму нового зразка також отримали 300 гвардійців, які забезпечують охорону дипломатичних представництв і консульських установ, розташованих в столиці України.

«У більшості країн Європи правоохоронці носять форму темно-синього або чорного кольорів. Загальновизнано, що за таким кольором одягу можна ідентифікувати представників правоохоронних органів на вулицях міст », - відзначають в прес-службі Нацгвардії України.
Читайте також: В США автомобіль врізався у натовп людей: є загиблі (фото)
Читайте також: Організатори «Євробачення-2017» розповіли, що побачать українці та туристи під час конкурсу