Події
11 січня 2015
Кількість жертв ДТП пасажирського автобуса з бензовозом в Пакистані досягла 62 особи
Рейсовий автобус, в якому знаходилося понад 60 осіб, на повній швидкості врізався в бензовоз, який слідував зі зустрічного напрямку, після чого вони загорілися
news-image

До 62 людей зросла кількість жертв автокатастрофи поблизу міста Карачі (південно-східна пакистанська провінція Сінд), де 11 січня вночі пасажирський автобус зіткнувся з бензовозом. Про це повідомляє Є l Єдність.інфо із посиланням на ТАСС.

Рейсовий автобус, в якому знаходилися понад 60 осіб, на повній швидкості врізався в бензовоз, який слідував зі зустрічного напрямку, після чого вони загорілися. Кільком пасажирам, що їхали на даху автобуса і встигли зістрибнути на шосе, а також водіям обох транспортних засобів вдалося врятуватися. При цьому більшість пасажирів, у тому числі жінки і діти, не змогли вибратися з салону, в результаті чого загинули від задухи або згоріли живцем.

За попередньою версією місцевої поліції, винуватцем аварії був водій бензовозу.

Пакистан є одним зі світових лідерів за кількістю ДТП з людськими жертвами, що обумовлено неважливим станом доріг, неувагою водіїв до технічного стану транспортних засобів та масовою зневагою правилами дорожнього руху.