Київ
4 травня 2017
В Музеї історії Києва відкрилась найбільша за всю історію України виставка київського пейзажу (фото)
Виставка працюватиме до 24 травня.
news-image

До міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення» в Музеї історії Києва відкрився безпрецедентний проект «Київський Пейзаж» – найбільша виставка київського пейзажу за всю історію України, передає «Є!» із посиланням на прес-службу КМДА.

З 27 квітня до 24 травня кияни та гості столиці мають чудову нагоду відчути унікальність столиці України та простежити, як місто змінювалося завдяки художнім роботам кращих митців України різних поколінь.

Фахівці Музею історії Києва презентували не лише свою багату колекцію київських пейзажів, а й зібрали унікальні твори з фондів Національного художнього музею, Національного музею «Київська картинна галерея», приватних колекцій. Тож, у глядачів буде нагода побачити як вже відомі твори, так і твори, що експонувалися вкрай рідко, чи експонуються вперше.

Проект складається з двох експозицій – музейної та експозиції робіт сучасних художників. Під час дії виставки заплановані також кураторські екскурсії виставкою, літературна програма, лекції, присвячені історії міського пейзажу як жанру та історії містобудування, дитячий конкурс малюнку.

Фото - прес-служба КМДА