Події
4 травня 2017
Поліцейський з Одеської області прийняв пологи у горе-матері і готовий усиновити дітей
Співробітник поліції став хрещеним батьком двійнят, а хлопчика назвали на його честь.
news-image

В Одеській області поліцейський Сергій Арешкин кілька місяців тому прийняв екстрені пологи у своєї сусідки по дачі. Потім соціальна служба забрала двійнят, народжених від неблагополучної жінки, в будинок дитини. Про це повідомляє РБК, пише «Є!».

Співробітник поліції став хрещеним батьком двійнят, а хлопчика назвали на його честь. Йому небайдужа доля малюків, тому він домагається, щоб мати забрала малюків. За словами Сергія, якщо жінка цього не зробить, він готовий усиновити дітей.

У матері двійнят були всі шанси повернути себе своїх малюків, але співробітники соціальної служби повідомляють, що жінка не робила ніяких спроб, щоб забрати їх, і навіть ні разу не приходила, щоб їх побачити.

Сама ж жінка стверджує, що вона хотіла повернути собі дітей, але соцслужба постійно змінювала свої вимоги. Зараз вона відмовляється їхати в міськраду, щоб збільшити свої шанси забрати двійнят під свою опіку. За її словами, по-перше, вона не може залишити роботу, а по-друге вона зневірилася в тому, що її дітей повернуть.

Тепер долю матері і дітей повинен вирішити суд. Хрещений батько повідомляє, що якщо суд не стане на бік матері, або вона сама відмовиться забрати своїх дітей, він готовий усиновити їх.