Події
5 травня 2017
Поліція провела спецоперацію у Мар'їнці: затримано 5 підозрюваних
У спецоперації взяли участь понад 100 правоохоронців.
news-image

Співробітники Національної поліції затримали 5 осіб для подальшої перевірки їх причетності до діяльності незаконних збройних формувань в ході спецоперації в Мар'їнському районі Донецької області.

Про це йдеться в повідомленні штабу АТО на офіційній сторінці в соціальній мережі Facebook, інформує «Є!»,з посиланням на ukranews.com.

"В результаті відпрацювання зареєстровано 5 фактів вилучення зброї, боєприпасів, вибухівки. Затримано 5 осіб, які зараз перевіряються на причетність до незаконних збройних формувань", - цитує прес-служба штабу слова голови поліції Донецької області керівника спецгрупи Артема Кисько.

Оперативно-профілактична спецоперація почалася за розпорядженням заступника голови Нацполіціі В'ячеслава Аброськіна в зв'язку з тим, що напередодні в Курахово правоохоронці вилучили великий арсенал бойової зброї, який зловмисники переховували на одній з баз відпочинку.

У спецоперації взяли участь понад 100 правоохоронців.

"За кілька годин поліцейські обстежили 24 бази відпочинку і дитячі оздоровчі центри, частина яких занедбані, 100 човнових гаражів і 420 дачних ділянок, тільки 59 з яких - житлові", - йдеться в повідомленні.

В ході спецоперації поліцейські встановили особу громадянина України, який, за попередньою інформацією, був одним з організаторів незаконного референдуму 2014 року на території Мар'їнського району і зараз переховується в окупованому Донецьку.

"За попередньою інформацією, в рядах НВФ" ДНР "він знаходиться в званні" генерал козачих військ ", має позивний" Кат "в зв'язку з тим, що катував проукраїнські налаштованих громадян. За місцем його проживання вилучено гранату Ф-1, наркотики, пристрій для відстрілу патронів калібру 5,6 мм у вигляді авторучки ", - йдеться в повідомленні.
Читайте також: У Львові знайшовся викрадений пам'ятник відомому актору (фото)