Події
5 травня 2017
В Севастополі собака покусав дитину пресс-секретаря російського Міністерства закордонних справ
Інцидент стався на Приморському бульварі.
news-image

В окупованому Росією Севастополі собака вкусив доньку пресс-секретаря російського Міністерства закордонних справ Марії Захарової.

Про це пише Крим.Реалії, інформує «Є!».

За даними місцевих ЗМІ, інцидент стався на Приморському бульварі. Дочку Марії Захарової доставили в лікарню №5. Міський портал Севастополя "Форпост" з посиланням на джерела повідомляє, що в лікарні не виявилося необхідних медичних препаратів, які були в інший севастопольської лікарні, проте оперативно привезти вакцину не було можливості: хоча в лікарні є службова машина – бензину не виявилося".

Головлікар лікарні Марина Зиміна у свою чергу сказала, що "в медзакладі були готові надати необхідну допомогу, проте гостя поки не прийняла рішення, де лікувати дитину". За її словами, лікарня мала необхідними вакцинами та бензином для транспортування хворих.

Сама Захарова підтвердила, що її дочка вкусила собака, але заперечує, що у севастопольській лікарні їй не змогли надати допомогу.

"раз – хватанула. Страху і реву було багато. Собака не бродяча, прищеплена, зараз під наглядом ветеринарів. Дитині надана необхідна допомога", – написала Захарова на своїй сторінці в Facebook.
Читайте також: У столиці чоловік на очах у малолітньої доньки викинув із 12 поверху собаку