Суспільство
5 травня 2017
У Києві спецпризначенці врятували чоловіка, який погрожував кинутися з багатоповерхівки (відео)
Після сімейного конфлікту чоловік вирішив вкоротити собі життя.
news-image

Недільного вечора бійці ППОП №1 Головного управління Національної поліції у м. Києві відпрацьовували територію Шевченківського району столиці. Екіпаж наряду прямував із вулиці Мельникова до центру міста, коли помітив на даху багатоповерхівки чоловіка, передає «Є!» із посиланням на Відділ комунікації поліції Києва.

«Ми побачили, що на самісінькому краю стоїть чоловік, махає руками і щось кричить людям, які зібралися у дворі, серед яких були і діти. Вони нам розповіли, що нагорі перебуває їхній сусід, який погрожує зістрибнути з даху. Тож ми розуміли: діяти потрібно було негайно», - згадує заступник командира 3-го взводу роти №1 полку поліції особливого призначення №1 Роман Косяк.

Бійці миттєво опинилася у під’їзді будинку, а коли вийшли на дах – зупинилися, аби не злякати чоловіка і не спровокувати його до фатальних дій.

«Згідно з планом, напарники Станіслав Шадура та Олександр Попов почали розмовляти з чоловіком та відволікати його увагу. І як тільки він відвернувся від краю даху, схопили його і відтягнули на безпечну відстань. Згодом викликали «швидку», яка відвезла чоловіка у лікарню», - поділився подробицями події Роман Косяк.

З'ясувалось, що 33-річний чоловік після сімейного конфлікту вирішив покінчити із життям.

Нині життю киянина нічого не загрожує – він знаходиться під наглядом лікарів.

Читайте також: Зірці Comedy Woman Катерині Варнаві заборонили в'їзд в Україну