Події
5 травня 2017
У Житомирі матір 12-річного хлопчика на вулиці зупинила автомобіль патрульної поліції та попросила знайти донора для сина
Донор знайшовся через чверть години.
news-image

На одній з вулиць міста Житомир патрульні поліцейські помітили жінку, яка жестами просила їх зупинитися. Розгублена жінка розповіла, що впродовж кількох годин має знайти донора для своєї дитини. Проте через вихідний день знайти підтримку складно, передає «Є!» із посиланням на прес-службу Житомирської поліції.

"12-річний Юра тяжко хворіє. Дитині вже зробили пересадку кісткового мозку, проте імплантат не прижився. Хлопчику щодня потрібне переливання крові", - розповіли у поліції.

Патрульні поліцейські швидко зорієнтувалися у ситуації. Уточнивши необхідну хлопчикові групу крові та резус, вони повідомили про це своїх колег. Уже за чверть години потенційні донори зголосилися прийти на допомогу.

Житомирські патрульні поліцейські звертаються до всіх небайдужих громадян: якщо у вас 1-ша група крові з позитивним резус-фактором або ви маєте змогу іншим шляхом підтримати родину, зателефонуйте мамі хлопчика: 0982526655 Кордас Анна.

 

Читайте також: У Києві спецпризначенці врятували чоловіка, який погрожував кинутися з багатоповерхівки (відео)