Події
5 травня 2017
На Рівненщині хлопець зарізав свою наречену (відео)
Сусіди розповідають, пара жила разом, планували одружитися.
news-image

У місті Здолбунів на Рівненщині в гуртожитку сталося вбивство. 37-річний чоловік зарізав свою наречену. Після цього пішов до сусідів і плакав, що коханої більше немає.

Інформує «Є!», з посиланням на gazeta.ua.

"Правоохоронцям чоловік розповів, що його наречена Оксана померла природньо. Однак експерти встановили, що 28-річну жінку вбили. Між парою виник конфлікт. Чоловік вхопив ножа і зарізав наречену. Після вбивства викликав "швидку" та пішов до сусідів. Їм сказав, що Оксани не стало", - йдеться в повідомленні.

Сусіди розповідають, пара жила разом, планували одружитися. Однак постійно пиячили та сварилися. Під час конфліктів Оксані постійно перепадало. Тому її смерть для місцевих великим сюрпризом не стала. Горе-нареченому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Засудили 26-річного одесита, який на Одещині зарізав 19-річну дівчину. Чоловік завдав потерпілій 20 ножових ударів в шию. А на бездиханному тілі вістрям видряпав нецензурні слова. За попередньою інформацією, молоді люди познайомилися в Інтернеті. Після нетривалого спілкування дівчина запросила чоловіка до себе в гості. Затриманий заявив, що знаходився в стані афекту і нічого про все це не пам'ятає.

Читайте також: Онук Алли Пугачової розповів про своє майбутнє весілля
Читайте також: Як на Майдані: з'явилося відео, як у Венесуелі силовики розстрілюють протестувальників (відео)