Вєрка Сердючка повернулась на українську сцену після довготривалої відпустки і виступила на вечірці до Євробачення 2017 (фото)
Вєрка з мамою посміхалися, танцювали, пили шампанське, бажали всім любові і раділи.
news-image

Вперше за багато років Андрій Данилко вийшов на українську сцену в сценічному образі і разом з "мамою" Інною Білоконь.

Інформує «Є!», з посиланням на rbc.ua.

Нагадаємо, що на публіці в образі Вєрки Сердючки Андрій Данилко перестав з'являтися ще в 2013 році. А потім якось і зовсім цей яскравий персонаж зник з української сцени. Андрій вирішив взяти творчу відпустку.

"Нинішній час абсолютно недоречно для появи Сердючки перед українською публікою. Сердючка - це завжди свято, а свята в нашому житті місця, як мені здається, поки немає", - пояснював в інтерв'ю КП Андрій причини своєї відсутності пару років назад.

 Хоча Вєрка без роботи не сиділа: вони з "мамою" Інною Білоконь гастролювали по Європі, Америці, працювали на приватних заходах. І ось, українська вечірка в рамках тижня "Євробачення" в Євроклубі увінчалася появою Вєрки Сердючки. Віра постала перед публікою в своєму класичному образі - з пишними грудьми і зі знаменитою зіркою на голові. Знаменитість виконала свої хіти: "Дольче Габбана", "Dancing Lasha Tumbai", "Все буде добре". Варто відзначити, що сек'юріті навіть довелося стати в ланцюг перед сценою, щоб збожеволіла від Вєрчиного шоу публіка не кинулася до її ніг. А Вєрка з мамою посміхалися, танцювали, пили шампанське, бажали всім любові і раділи, що "Євробачення" - в Україні, хоча привезли його до нас і не вони.

Читайте також: Нацбанк випустить пам'ятну монету до Євробачення 2017