Політика
6 травня 2017
Парасюк пожалівся, що до будинку його батьків приїхали журналісти каналу Ахметова
«Цей проросійський канал займається ворожою пропагандою і через таких як вони в нашій країні війна», - каже депутат.
news-image

Народний депутат України Володимир Парасюк заявив у суботу, 6 травня, що до будинку його батьків без дозволу приїхали журналісти каналу ТРК "Україна", який належить олігарху Рінату Ахметову.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

"Щойно без мого відома і будь-якого дозволу додому до моїх батьків приїхали "журналісти" сепаратиського каналу ТРК "Україна", який належить олігарху Аметову. Я ніколи не перешкоджав журналістам мати доступ до свого особистого життя. В мене вдома десятки разів були різного роду масмедіа. Але таких як ТРК "Україна" я зневажаю. Цей проросійський канал займається ворожою пропагандою і через таких як вони в нашій країні війна. Зараз вони знімають проти мене замовний фільм через блокаду і через те, що я підняв питання транслювання в їхньому ефірі серіалів російського виробництва, які визвеличують армію країни-агресора. Я вимагав і буду вимагати, щоб такі канали як ТРК "Україна" і "Інтер" були заборонені", — йдеться у повідомленні.
Читайте також: До відзначення перемоги над нацизмом у Другій світовій війні кияни та ВПО отримають одноразову матеріальну допомогу (список)
Читайте також: «Досить Путіна!»: Гасло, під яким сьогодні мітингують люди у Росії (фото)