Україна
6 травня 2017
Аваков прогнозує провокації на День перемоги
Спецслужби РФ готують провокації в Одесі на 2 і 9 травня.
news-image

Підрозділи поліції і Нацгвардії будуть жорстко реагувати на антиукраїнські заяви і символіку під час заходів 9 травня, присвячених Дню перемоги у Другій світовій війні.

Інформує «Є!», з посиланням на zn.ua.

У цьому запевнив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, сказавши, що йому відомо про підготовку провокацій в цей день.

"Мені відомо про плани таких провокацій в столиці і ряді міст південного сходу України. Бачимо імена і" задумки організаторів ". Не справа МВС, його поліцейських і гвардійських підрозділів давати оцінку і тим більше регулювати політичну діяльність. Проте на всіх демонстраціях і маршах, запланованих в цей день, підрозділи Національної поліції і Нацгвардії будуть жорстко реагувати на антиукраїнську символіку і заяви ", - зазначив Аваков.

 Міністр зазначив, що в цьому році, як і завжди, різні політичні сили спробують використати 9 травня для того, щоб нагадати про себе будь-яким чином. Раніше розвідка також повідомляла, що спецслужби РФ готують провокації в Одесі на 2 і 9 травня. У розвідці відзначили, що в ході акцій очікується провокування сутичок з протестувальниками патріотично налаштованими активістами і співробітниками правоохоронних органів. Раніше в ГУР повідомили, що російські пропагандистські ЗМІ готують провокаційні репортажі "про можливе настання" сил АТО на окуповані бойовиками терористичного угрупування "ДНР" території Донецької області.

Читайте також: «Досить Путіна!»: Гасло, під яким сьогодні мітингують люди у Росії (фото)