Політика
12 січня 2015
Гиркин закликав віддати Януковича Києву та оцінив рівень Захарченко
На думку російського диверсанта Ігоря Гиркин (Стрелкова), екс-президента України Віктора Януковича потрібно було використовувати "як легітимну фігуру"
news-image

Один з колишніх командирів терористів ДНР, російський диверсант Ігор Гиркин (Стрєлков) закликав російське керівництво "віддати на розтерзання" колишнього президента України Віктора Януковича, який втік до Росії після Революції Гідності. Про це йдеться в повідомленні Гиркин на сторінці терористів в соцмережі "ВКонтакте", пише Є l Єдність.інфо із посиланням на Ліга.нет.

"Людина, яка стала президентом під гаслом" російська мова - друга державна " і не виконала даної обіцянки, не варта того, щоб враховувати її думку. Він - мразь і ставлення до нього має бути відповідним. Марно допомагати надутому дурневі, паталогическому клептоману, трусу і покидьку, що провалився між двома стільцями, на яких "совався" всю свою (з дозволу сказати) "політичну кар'єру". Ось те, що його не зуміли використати толком після його втечі - це була помилка ", - переконаний Стрільців.

За його словами, Януковича потрібно було використовувати "як легітимну фігуру".

"Всього лише треба було використовувати як легітимну фігуру -" ідолище "(бажано - щоб усе підписував і рота не відчиняв) ... Якщо ми хочемо возз'єднати Русь-Україну, то цього мерзотника стоїть" віддати на розтерзання ", а не ховати його у себе, даючи привід укро-гейропейцам звинувачувати Росію в намірі "повернути на царство" цього покидька ", - вважає колишній командир бойовиків.

Гиркин висловив упевненість, що інтереси Януковича після передачі його Україні будуть захищати міжнародні правозахисні організації, наприклад Human Rights Watch.

"Я їх бачив всіх (сімейство Януковича), коли вони приїжджали поклонятися Дарам Волхвів." Трагічна картина "(с) - надуті, пихаті тварі ... Продали з потрохами свою країну і свій (наш) народ, а тепер" відмокають "на Рубльовці ", - додав він.

Стрільців також назвала нинішнього ватажка терористів ДНР Олександра Захарченко "недалекою людиною".

"Про Захарченко. Він - недалека людина, волею долі занесений на" великі вершини ". Йому дати взвод (його рівень) і він чудово спокутує всі свої гріхи. Адже саме він проштовхував "мирне врегулювання", починаючи з травня місяця ... і переконував Верховного у тому, що доб'ється успіху ... І саботував, саботував, саботував ... Загалом, чекаємо-с "оргвисновків". Якщо їх не буде - тоді зовсім справи кепські ... "- вважає Гиркин.