Війна
8 травня 2017
Бійці АТО прив'язали п'яних офіцерів до стовпа ганьби (фото)
Військові на одному з полігонів примотали скотчем до стовпа двох офіцерів за пияцтво.
news-image

Українські військові на одному з полігонів примотали скотчем до стовпа двох офіцерів за пияцтво.

Про це на своїй сторінці в Facebook написала військовослужбовець ЗСУ Лєра Бурлакова, опублікувавши фото зв'язаних майора і капітана, повідомляє «Є!» з посиланням на Gazeta.

"За що я люблю ЗСУ – логіка. Назвати імена вищестоящих, яких нібито покарали за свинські умови на полігоні, або за те, що нам на Новий рік "забули" на аеродромі в Маріуполі військових? Не можна. Люди званням нижче не мають права знати про проколи командирів. Серйозно! Примотати скотчем до стовпа на полігоні майора і капітана, які напилися від нудьги? Легко!" – написала вона.

Також нещодавно в мережу потрапили фото, як у 54-ій бригаді командири закрили в клітку "аватарів". Користувачів соцмереж обурило застосування тортур по відношенню до бійців, що провинилися.

Сьогодні в 54-бригаді повідомили, що по даному факту розпочато службове розслідування.

У терористичній "ДНР" жінку, яка підтримує єдину Україну, прив'язали до "стовпа ганьби" та почепили напис "Вона вбиває наших. Агент карателів".

"Перехожі зупиняють машини, щоб вийти і плюнути, вдарити чи кинути в неї томатом. У неї підкошуються ноги. Вона намагається щось сказати, заперечуючи власну причетність", - пише видання The New York Times.

Читайте також:У Росії п'яні пенсіонерки викрали трамвай і зникли