Події
8 травня 2017
Бойовики на Донбасі на 9 Травня готують серію провокаційних вибухів
За сценарієм російських кураторів, у вибухах у Луганську звинуватять бійців 8-го окремого полку спецпризначення Сил спеціальних операцій Міноборони України.
news-image

9 травня в Луганську співробітники так званого "міністерства державної безпеки "ЛНР" готують серію вибухів під час проведення параду в центральній частині міста.

Про це заявив громадський активіст, співголова громадської ініціативи "Права справа" Дмитро Снєгирьов, - інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

"Підриви планують провести за допомогою вибухівки, яку закладуть у кількох місцях масового скупчення людей. Метою провокації є максимальне ураження і велика кількість жертв серед цивільного населення", – заявив він.

 Від підприємств і навчальних закладів вимагають максимальної кількості представників на параді.

"За сценарієм російських кураторів, у вибухах у Луганську звинуватять бійців 8-го окремого полку спецпризначення Сил спеціальних операцій Міноборони України, як це було у випадку з підривом автомобіля місії ОБСЄ", – наголосив він.

Активіст розповів, що, за його даними, бойовики захопили в полон українських військових ще в лютому 2017 року.

"Політичному керівництву РФ украй необхідно зробити Україну державою-терористом, щоб вийти з формату Мінська і потім позбутися економічних санкцій", – резюмував він.

 

Читайте також: Як пройшов День пам'яті в Україні. Фоторепортаж
Читайте також: Рабинович: ветерани Другої світової війни повинні відчувати повагу всього народу