Світ
9 травня 2017
Самойлова, яка мала представляти РФ на «Євробаченні», виступить в окупованому Криму
Юлія Самойлова, яка мала представляти Росію на «Євробаченні-2017», виступить 9 травня на концерті на площі Нахімова в анексованому Севастополі.
news-image

Російська виконавиця Юлія Самойлова, яка мала представляти Росію на «Євробаченні-2017», виступить 9 травня на концерті на площі Нахімова в анексованому Севастополі. Про це повідомляють на сайті підконтрольного Кремлю уряду міста, пише «Є!» з посиланням на ZIK.

«Виступ співачки в День Перемоги пройде на площі Нахімова. Її поява на головній сцені міста запланована на дев’яту годину вечора. Перед тисячами севастопольців і гостей міста Юлія виконає композиції «Молитва», «Солов’ї», «Хай живе мир», I will always love you, «Новий день», «Стіна», Flame is burning. Завершить вступ Юлії фінальна пісня свята – «День Перемоги», яку співачка виконає разом з усіма учасниками святкового концерту та глядачами концерту на площі Нахімова», – йдеться в повідомленні.

Після виступу Самойлової концерт завершить салют.

Раніше повідомлялося, що Юлія Самойлова погодилася заспівати в Севастополі на запрошення російського глави уряду міста Дмитра Овсянникова.

Європейський мовний союз офіційно заявив, що Росія не братиме участі в міжнародному пісенному конкурсі «Євробачення-2017». Відповідну заяву опублікували на сайті музичного конкурсу.

Перед цим «Перший канал», який щорічно транслює міжнародний пісенний конкурс «Євробачення» в Росії, відмовився робити це в 2017 році.

Служба безпеки України від 22 березня заборонила в’їзд в Україну Юлії Самойловій, яка незаконно відвідувала анексований Крим. У міністерстві закордонних справ Росії обурені цим рішенням.

Організатори конкурсу «Євробачення-2017» висловили розчарування рішенням України, разом з тим, вказали на необхідність поважати закони країни, яка проводить пісенний конкурс.

Співачка Самойлова раніше виступала в анексованому Криму 27 червня 2015 року. Таким чином, співачка порушила постанову Кабінету міністрів України № 367 від 4 червня 2015 року, згідно з якою іноземці повинні мати спеціальний дозвіл для в’їзду на територію Криму.

Раніше Україна вже вживала заходів до російських артистів, які виступали в Криму.

Читайте також:Пісню представника України на Євробаченні 2017 зіграли на бандурі (відео)
 

Читайте також:Продюсер Джамали обурений організацією відкриття Євробачення