Перший півфінал Євробачення-2017: Порядок виступу та коли голосує Україна
Сьогодні о 22:00 перша 18-ка учасників вийде на сцену київського МВЦ.
news-image

Сьогодні, 9 травня, у Києві стартує перший півфінал "Євробачення-2017". Вже за декілька годин, о 22:00 на сцену київського Міжнародного виставкового центру піднімуться перші 18 учасників музичної першості.

Про це повідомляє «Є!» з посиланням на ТСН.

Відкриє перший півфінал "Євробачення-2017" український співак MONATIK, який вже "прогнав" свій номер на генеральній репетиції. Хедлайнером шоу стане співачка, завдяки якій "Євробачення" цього року відбувається в Україні. Джамала виконає переможну пісню "1944" в новому аранжуванні та композицію "Заманили".

Наприкінці першого півфіналу ведучі "Євробачення" Володимир Остапчук, Олександр Скічко та Тімур Мірошниченко оголосять результати глядацького голосування в сумі з оцінками від національних журі країн-учасниць. Сьогодні стануть відомі імена 10 конкурсантів, які проходять до фіналу "Євробачення".

Порядок виходу конкурсантів на сцену:

1. Швеція

2. Грузія

3. Австралія

4. Албанія

5. Бельгія

6. Чорногорія

7. Фінляндія

8. Азербайджан

9. Португалія

10. Греція

11. Польща

12. Молдова

13. Ісландія

14. Чехія

15. Кіпр

16. Вірменія

17. Словенія

18. Латвія

Під час першого півфіналу Україна голосувати не зможе. Українці зможуть віддати голос у другому півфіналі та фіналі "Євробачення-2017". Оцінки країни буде оголошувати Злата Огнєвіч. Представники від України, рок-гурт O.Torvald виступлять одразу у фіналі конкурсу як учасники від країни-переможниці минулого року. Музиканти вийдуть на  сцену МВЦ під 22 номером.

Нагадаємо, що за традицією перше шоу має відкривати минулорічний переможець "Євробачення", однак цьогоріч організатори дещо змінили програму: спочатку своїм виступом вразить мультиартист MONATIK з англомовною версією треку "Кружит".

Читайте також:Аншлагу на першому півфіналі Євробачення не буде: У продажу залишилися кілька сотень квитків

Читайте також:Організатори Євробачення 2017 пояснили, чому Джамали не було на червоній доріжці