Резонанс
10 травня 2017
Луценко повідомив, що тітушки, які напали на учасників АТО в Дніпрі, були затримані
Проте мер Дніпра Борис Філатов сверджує, що майже всі затримані відпущені.
news-image

Генпрокурор України Юрій Луценко написав на сторінці у Фейсбуці, що вчора 8 ідентифікованих тітушок, що напали на учасників АТО в Дніпрі, були затримані та будуть притягнуті до кримінальної відповідальності, передає «Є!»

"Слідство працює, щоб встановити організатора і джерело фінансування тітушок. Також проводиться розслідування ганебної співпраці працівників Нацполіції з тітушками. За це також будуть відповідати", - написав генпрокурор.


Проте мер Дніпра Борис Філатов сверджує,що майже всі затримані відпущені.

Юрій Віталійович, Вас обманюють. Всі затримані, крім одного, який побив депутата облради Влада Бородіна, вже відпущені. Станом на "зараз" в ІТТ лише одна людина з "тітушок", - прокоментував вын допис Луценка.

Нагадаємо, вчора, 9 травня під час акції "Марш перемоги", організованої в Дніпрі нардепом Олександром Вілкулом, сталася бійка між молодиками спортивної статури і ветеранами АТО. Унаслідок конфлікту по медичну допомогу звернулися 6 поліцейських і 8 учасників масових заходів. У марші брав участь особисто Олександр Вілкул в оточенні молодих людей спортивної статури. Ходу із сотень людей очолювали люди з плакатом "Марш Перемоги", політичною символікою, оркестр і особисто Вілкул.На підході до монумента Слави учасники акції зіткнулися з ветеранами АТО та активістами, які не бажали, щоб 9 травня проходило під прапорами політичних сил. Між молодими людьми спортивної статури і ветеранами АТО почалася бійка. Все це відбувалося на очах у поліції.

Читайте також: «Бажано російською в Києві розмовляти» - учасниця акції «Безсмертний полк» (відео)