Київ
10 травня 2017
У Києві 32-річна жінка намагалася вистрибнути з одинадцятого поверху, але зачепилася за кондиціонер (відео)
Оперативники врятували жінку від самогубства.
news-image

У столиці 32-річна уродженка Луганської області намагалася вистрибнути з одинадцятого поверху багатоповерхівки, але зачепилася за блок охолодження кондиціонера. Звідти її зняли працівники карного розшуку Оболонського управління поліції, передає «Є!» із посиланням на прес-службу київської поліції.
Повідомлення про те, що на одинадцятому поверсі будинку на кондиціонері сидить дівчина надійшло до поліції від перехожого. За вказаною адресою терміново прибули автопатрулі та слідчо-оперативна група.

"Прибувши на місце події, правоохоронці негайно зламали двері та потрапили у квартиру. Під час огляду помешкання поліцейські з’ясували, що жінка вже намагалася вчинити самогубство: на люстрі висів шарф, а під нею стояв стілець. Жінка перебувала у стані сп’яніння та ніяк не реагувала на вмовляння правоохоронців не робити дурниць.

Часу зволікати у поліцейських не було, адже луганчанка могла будь-якої миті зірватися вниз. Поки правоохоронці заспокоювали та відволікали господиню розмовами, один із оперативників схопив жінку та затягнув на балкон, завадивши зробити фатальний крок", - повідомили у поліції.

Пояснити поліцейським причину своїх суїцидальних настроїв жінка не змогла, з нею працюють лікарі та психологи.