Війна
10 травня 2017
Російські бойовики 15 раз за добу обстріляли українські позиції, - штаб АТО
На Луганському напрямку з гранатометів різних систем, кулеметів великих калібрів та стрілецької зброї російсько-окупаційні підрозділи били по оборонцях Валуйського.
news-image

Із початку доби зафіксовано 15 обстрілів позицій Збройних Сил України. Про це повідомили в прес-центрі штабу АТО.

Інформує «Є!», з посиланням на tyzhden.ua.

«На Приморському напрямку з переносних реактивних систем Град «П» та стрілецької зброї ворог обстрілював позиції морських піхотинців у районі Широкиного. З протитанкових гранатометів та стрілецької зброї гатив по морських піхотинцях поблизу Гнутового та Павлополя. З кулеметів великих калібрів та гранатометів вів вогонь по наших воїнах поблизу Новоселівки Другої. На Донецькому напрямку з мінометів калібру 82-мм, протитанкових гранатометів та стрілецької зброї противник накривав вогнем захисників Зайцевого. По оборонцях Новгородського вів вогонь з озброєння БМП, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Опорні пункти поблизу Троїцького обстрілював з озброєння БМП, а позиції в районі населеного пункту Піски з протитанкового гранатомету», - йдеться у повідомленні.
«На Луганському напрямку з гранатометів різних систем, кулеметів великих калібрів та стрілецької зброї російсько-окупаційні підрозділи били по оборонцях Валуйського, а захисників Кримського обстрілювали з автоматичних гранатометів. В окремих випадках, коли виникала безпосередня загроза життю і здоров’ю військовослужбовців, командири приймали рішення на адекватне відкриття вогню у відповідь», - додали в штабі.

Нагадаємо, минулої доби терористи 70 разів обстріляли позиції Збройних сил України, один військовослужбовець загинув, ще двоє бійців отримали поранення.

Читайте також: На Донеччині схопили контрактника, який воював за ДНР
Читайте також: В мережі знайшли акаунти тітушок, які у Дніпрі влаштували напад на учасників АТО