Світ
10 травня 2017
В Іспанії на аукціоні розпродаватимуть майно наркобаронів
Бажання придбати нерухомість на даному аукціоні можна виразити як відкритою заявою, так і в листі.
news-image

В готелі Wellington в Мадриді девёятого червня пройде державний аукціон, де планується продати майно, яке раніше належало особам, які займалися наркотрафіком.

Інформує «Є!», з посиланням на informator.news.

У число лотів увійшло 22 об’єкти нерухомості, починаючи від гаражів, приватних будинків, комерційних приміщень і закінчуючи земельною ділянкою на Ібіці, призначеним для будівництва житла.

Саме ця ділянка площею 451 кв. м, розташованій в історичній частині міста, є найдорожчим лотом – його стартова ціна становить 1,2 млн євро, а найдешевшим – гараж в Мадриді вартістю 30 330 євро. При цьому велика частина об’єктів розташована в північно-західному регіоні Галісія.

Бажання придбати нерухомість на даному аукціоні можна виразити як відкритою заявою, так і в листі, вкладеному в запечатаний конверт, щоб зберегти повну конфіденційність.

В цілому за ці об’єкти, імена колишніх власників яких залишаться таємницею, передбачається виручити близько 4,15 млн євро. При цьому одним з найбільш вигідних лотів по співвідношенню “ціна – якість” вважається будинок в Вілагарсия-де-Ароса (Галісія) на одну сім’ю площею 3500 кв. м, оцінений в 350 300 євро. Він належав “іспанському Ескобару” – наркобарону Лауреано Обинье Пінєйро.

Пінєйро був тричі судимий за трафік гашишу і один раз – за відмивання грошей. Продати цей будинок не вдається з 2015 року, так як, по-перше, він має загальну територію з володінням родини покійної дружини наркобарона, а по-друге, сам Пінєйро недавно вийшов на свободу з УДО, зазначає El Confidencial.

Читайте також: На Закарпатті вражають розкішшю циганські будинки(відео)
Читайте також: Поліція провела спецоперацію у Мар'їнці: затримано 5 підозрюваних