Події
11 травня 2017
Засуджено блогера, який ловив покемонів в храмі Єкатеринбурга
Також суд наказав блогеру видалити всі відеоролики, які ображають почуття віруючих, і заборонив брати участь у масових заходах.
news-image

Суд російського міста Єкатеринбурга засудив блогера Руслана Соколовського, що ловив покемонів в місцевому храмі, до умовного терміну, передає ТАРС, повідомляє «Є!»

"Суд постановив засудити Соколовського Руслана Геннадійовича до умовного покарання у 3,5 роки", - зачитала вирок суддя.

Суд не знайшов обтяжуючих обставин у справі Соколовського, врахував позитивну характеристику на блогера, надану його матір'ю, той факт, що сам він під час процесу вибачився перед віруючими за розміщену інформацію і переглянув вчинені ним дії.

Також суд наказав блогеру видалити всі відеоролики, які ображають почуття віруючих, і заборонив брати участь у масових заходах.

До вступу вироку в силу Соколовський буде перебувати під підпискою про невиїзд.

При цьому держобвинувачення вимагало засудити молодого чоловіка до 3,5 років колонії загального режиму.

За результатами комплексної експертизи суд визнав Соколовського винним в порушенні ворожнечі, образі почуттів віруючих і незаконному обігу спеціальних технічних засобів. На думку суду, вина доведена наявністю відеороликів, а також допитом свідків. Крім того, під час судових слухань сам Соколовський не заперечував їх авторство.

Читайте також: Здійснилось. Євросоюз завершив схвалення безвізового режиму для України
Читайте також: Надія Савченко запустить лiхтарик там, де вперше ступила на українську землю пiсля полону
Читайте також: В останній робочий день Гонтарева провела нараду з топ-менеджерами найбільших банків та похвалилася досягненнями на посаді