Події
11 травня 2017
Польський авіаперевізник відкриває новий прямий рейс Познань-Львів
З 26 червня авіакомпанія LOT виконуватиме двічі на тиждень прямі рейси Познань-Львів.
news-image

З 26 червня між Україною та Польщею відкриють нове авіасполучення, передає «Є!» із посиланням на Польське радіо.

Польська авіакомпанія LOT впроваджує прямий авіарейс Познань-Львів. Вже 26 червня літаки Bombardier Q400 двічі на тиждень виконуватимуть перельоти за цим маршрутом.

Це вже шосте пряме авіасполучення компанії LOT в Україну і перший впроваджений польською авіакомпанією прямий рейс з регіонального летовища до Східної Європи. Як поінформували у прес-службі авіакомпанії, завдяки цьому LOT посилює свої позиції європейського лідера на українському ринку.

Влітку літаки польського авіаперевізника виконуватимуть рейси з Познаня до Львова щовівторка та щоп’ятниці. Зі столиці Великопольського воєводства вони вилітатимуть о 00:35 (за Варшавою) і приземлятимуться у Львові о 02:55. Зворотній ранковий рейс забере пасажирів о 04:15 та прибуде до Познаня о 04:55.

Україна для LOT – це ключовий ринок в Центрально-Східній Європі. Потенціал пасажирського руху з цього регіону постійно зростає, - додали у авіакомпанії.

Крім нового прямого авіасполучення з Познаня, LOT розширює пропозицію авіарейсів до інших летовищ України. Зокрема, у лютому польський перевізник відкрив прямий рейс до другого летовища в столиці України – Київ-Жуляни.

Читайте також: Здійснилось. Євросоюз завершив схвалення безвізового режиму для України
Читайте також: «Наче невеликі укуси» - американець пострибав на батуті з тисячею заряджених мишоловок (відео)